Vitesse – PEC Zwolle

Ik stel voor dat we de volgende thuiswedstrijd tegen Zwolle met tien man beginnen. Wat een wilskracht en mooi voetbal kan ons Vitesse laten zien als het moet prima boys. In het bijzonder die kleine Linsen wat een kereltje (tegenover mij dan). We zijn blij in Arnhem met deze 4-1 overwinning nu aanstaande dinsdag tegen Ajax uit, met elf man er tegen aan net zoals tegen PSV. In onze loge in den Hertog was het ook weer gezellig, Bobby ging er vandoor met de blinde pool (het is je gegund hoor) . Nu gaan wij ons op maken voor de laatste thuiswedstrijd 12 mei tegen de Graafschap. Het beloofd een spektakel te worden met een hele drukke volle loge dus wees op tijd, tijdstip van wedstrijd is zondag 12 mei om 14:30. Maar voordat dit zover is gaan we eerst nog op zaterdag 4 mei een hapje eten met onze loge leden en partners ik kijk er naar uit gezellig. Tot 4 mei om 19:00 adios amigos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *