Eten met de loge leden in den Hertog

Afgelopen zaterdag 4 mei hebben we met de loge leden heerlijk gegeten en geborreld bij Xin Fusion in Arnhem. Het was erg gezellig en iedereen heeft genoten van de heerlijke gerechten van William en zijn mensen, top geregeld. Voor aanvang van de avond heb ik de leden op de hoogte gebracht van de positieve ontwikkelingen in onze loge. Wij zien het seizoen 2019/2020 met een positieve drive tegemoet. Om te beginnen hebben Ramona en ik beslist om het volgende seizoen op dezelfde voet verder te gaan (met dank aan Kantoorprofi). Het nieuwe seizoen zullen we veel nieuwe leden in onze loge mogen verwelkomen. We gaan ons nu klaar maken voor de laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen. Het wordt erg druk maar dat wilde we toch allemaal, meer mensen en meer gezelligheid, nou dat eerste is gelukt, ik denk 40 gasten. Het tweede lukt denk ik ook, er komen twee zangers in onze loge. Niet zomaar zangers maar landelijke bekende zangers nederlands en engelstalig. Mogelijk gemaakt door Weis Post en Pakketservice. Dus mensen kom op tijd. De bar zal 1,5 uur naar de wedstrijd openblijven zodat we volop kunnen genieten van de gezelligheid in onze loge IN DEN HERTOG

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *