Vitesse – de Graafschap

Wat een gezellige drukte was het op de laatste regulier competitie thuiswedstrijd was het en wat een uitslag 6-1 onze jongens waren los. Wij waren in onze loge in den Hertog ook los gegaan er waren 42 leden en gasten in onze loge. In de ruste werden we getrakteerd op een broodje kroket en frikandel onze dank aan Weis Transport en Pakketservice die er ook voor zorgde dat we naar de wedstrijd konden genieten van de vrolijke zang van Rein Mercha met als als hoogtepunt het lied Vakantie, het was top geregeld nogmaals bedankt namens alle leden en gasten, het smaakt naar meer. Omdat het lekker druk was in onze loge hadden we twee blinde poolen maar een uitslag van 6-1 was op alle twee niet te vinden, hierdoor blijft de inleg in de loge en zal goed besteed worden bijvoorbeeld een nieuwe kapstok of een nieuwe nespresso of iets dergelijk wat onze loge kan verbeteren top bedankt iedereen die ingelegd heeft. We zullen woensdag 15 mei weten op welke eindstand in de ranglijst Vitesse Arnhem zal eindigen en hoe de play offs voor europese voetbal er uit komt te zien, en wie onze eerste tegenstander is in de play offs. We weten in ieder geval zeker dat NEC nog een jaartje in de KKP balt. Tot de play offs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *