Loge in de Hertog vakantietijd

Het is vakantietijd maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten in onze loge in den Hertog. Wij hebben vier nieuwe leden in onze loge en we zijn nog op zoek naar nieuwe bedrijven die zich aansluiten willen in onze gezellige loge. Hierbij stel ik even de nieuwe leden aan jullie voor:

KLJ schilderwerken met als eigenaar Rob Kramer, Rob is lid geworden in onze loge omdat hij het gezellig vind maar ook omdat hij de loge ziet als een stap vooruit voor zijn bedrijf en hierdoor zijn bedrijf te laten groeien.

Küper Transport eigenaar Remaldo Küper, Remaldo heeft onze loge een keer bezocht op uitnodiging van Dick en Henry van Essen hij vond een prima kennismaking. Remaldo in hart en nieren Feyenoord fan maar Vitesse komt op een stevige tweede plaats.


HR5 met als directeur Paul van der Pol, HR5 houd zich bezig met allerlei HRM zaken zoals arbeidsjuridische zaken, advies op het gebied van Arbo en verzuimmanagement. HR5 is gevestigd in Wijchen, Cuijk en Uden. Kortom een betrouwbare partner op het gebied van HRM zaken.

Wijnhandel Slijterij Barrique Peter Lambrechts, Peter is een oude bekende heeft vroeger al eens deel genomen in onze loge maar kreeg heimwee dus is weer terug, ik zeg top. Deze wijnhandel is gevestigd in de Pauwstraat in Arnhem en heeft een groot assortiment specialiteiten, waaronder 100 verschillende soorten whiskey en 80 verschillende soorten rum en wodka. Barrique organiseert regelmatig proeverijen zoals van Wijn en Whisky echt een aanrader.


Zodra er meer bekend is over de nieuwe loge leden zal ik jullie op de hoogte brengen. We staan te popelen om aan het nieuwe seizoen 2019/2020 te beginnen, 3 augustus as is het zover Vitesse – Ajax tot dan groeten Ramona en Fred

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *