Gedeelde eerste plaats

Met de overwinning op Pec Zwolle 3-0 in een redelijke eerste helft en een veel betere tweede helft staan onze jongens nog steeds met 7 punten uit 3 wedstrijden op een gedeelde eerste plaats in de eredivisie. Zo langzaam aan komen onze loge leden weer terug van een welverdiende vakantie en kunnen we de nieuwkomers beter leren kennen. Naar wat zoeken kwamen we er achter wie de blinde pool gewonnen had ene Wim, proficiat Wim Scheerder. Ramona en ik vonden het een gezellige vrijdagavond en kijken we uit naar de volgende thuiswedstrijd zondag 1 september 16:45 Vitesse – AZ.

ps in onze gemeenschappelijk whatsapp groep vinden jullie een aantal data voor een etentje met partners graag jullie input

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *