Een winstpunt

Na 5 verliespartijen en het vertrek van Slutsky hadden we er weer zin. Zondag 8 december 12:15 (wel vroeg ongeveer 12 uur geleden waren er nog 30.000 mensen in het Gelredome voor het Megapriaten festival waar het ook in onze loge erg gezellig was) Vitesse Feyenoord laten we beginnen. 90 minuten verder waren we net zover als toen we begonnen 0-0 . Maar we hebben een punt er zit een stijgende lijn ik heb in de eerste helft meer aanvallen van onze jongens gezien dan in de laatste 5 wedstrijden. Dus er zit een stijgende lijn daar houden we ons aan vast. De hand van de Interim trainer Oostingh was zichtbaar, hij heeft nog 3 wedstrijden om zich te gelden als hoofdtrainer. Wie wordt de nieuwe trainer er zijn al een aantal namen in de wandelgangen gevallen maar we wachten af dat is iets voor 2020. Het was een gezellige drukte in onze loge In Den Hertog, Peter Hermans zorgde voor de muzikale omlijsting tijdens de rust en naar de wedstrijd dus de sfeer zat er goed in. Omdat het druk was in de loge waren er twee blinde poolen de winnaars van deze middag waren Erik van Eldik en Remaldo Kupers proficiat. Er zijn nog twee thuiswedstrijden in 2019 dinsdagavond 17 december bekerwedstrijd tegen de amateurs van Odin en zondag 22 december om 16:45 komt VVV Venlo op bezoek in ons Gelredome Tot dan