Cevesin B.V. is in 1976 opgericht als onderdeel van bouwbedrijf Reinbouw. In 1992 is de onderneming middels een management buy-out verzelfstandigd en voortgezet met drie aandeelhouders. In 2007 zijn twee aandeelhouders uitgetreden en sinds die tijd wordt de onderneming geleid door de huidige eigenaar, Roland van Essen. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een stabiele en betrouwbare partner in de installatietechniek.

Visie
De kwaliteit van onze werkzaamheden en het onderhouden van duurzame relaties hebben wij hoog in het vaandel. Een goede samenwerking met andere disciplines is hierbij van essentieel belang. Al jaren zijn wij dan ook een betrouwbare en betrokken partner op de installatiemarkt. In goed overleg met onze opdrachtgevers streven wij naar de juiste balans tussen prijs en kwaliteit om zo steeds weer een mooi en goed resultaat neer te zetten.

Ervaring
Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis en kunde passen wij toe in de nieuwbouw en renovatie van woningen en utiliteitsbouw. Op projectbasis worden wij door aannemingsbedrijven ingezet voor het aanbrengen van de technische installaties. Dit kan gaan om woningbouwprojecten waarbij u moet denken aan middelgrote tot grote seriematige bouw van woningen en appartementencomplexen. Maar ook in de utiliteitsbouw hebben wij veel ervaring, zoals in scholen, kantoren, (zorg)instellingen en bedrijfshallen.

Voor een impressie van de door ons gerealiseerde projecten klik hier.