Businessclub bijeenkomst Vitesse Landgoed Westerbouwing

Afgelopen dinsdag 30 juni 2020 was het dan weer zover, de eerste bijeenkomst van de businessclub Vitesse naar het uitbreken van de Corona pandemie. Een kleine groep van een man/vrouw of 20 die zich hadden verzameld in het Landgoed Westerbouwing waar wij een lunch aangeboden kregen door Vitesse Arnhem. Allereerst vertelde Sietze Braam dat door het teruglopen van de feesten en evenementen in de westerbouwing besloten is om deze locatie (met een prachtig uitzicht en terras zie foto) open gaat voor lunch en diner, zowel op afspraak en zonder afspraak. Hiernaar kreeg iedere aanwezige de kans om zijn of haar bedrijf en persoon voor te stellen. Het was een geslaagde bijeenkomst en we hopen elkaar op deze manier weer meer te zien en werk te gunnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *