Zitten we weer in een dip of is het een groot gat?

De vloek van Vitesse – PSV werd door de VAR in stand gehouden maar heel Nederland praat er over dus daar moeten we mee stoppen of we moeten een goede bril cadeau doen aan onze arbiters zowel op het veld als in Zeist. Nu naar PEC Zwolle – Vitesse we zagen weer een Vitesse die achteruit ging lopen en zich liet door persoonlijke fouten overrompelen door de Zwollenaren. Neem van mij aan, dat we nog heel van dit soort wedstrijden krijgen want alle degradatie kandidaten zullen zich met hand en tand verdedigen. En zullen vechten tot de laatste minuut, nu maar hopen dat onze jongens dit ook een keer gaan doen en gaan voor de laatste minuut. Aanstaande zaterdag komt er weer zo’n ploeg op bezoek in Arnhem Fc Twente. Mannen die gaan weer tot het gaatje en wij toch ook? Ramona en ik zullen jullie weer verwelkomen in onze In Den Hertog met een speciaal welkom van onze nieuwe lid in onze loge Transportbedrijf Riksen Arnhem. Dit bedrijf zal zich laten vertegenwoordigen in loge door Richard van Manen. Welkom Richard en tot aanstaande zaterdag de wedstrijd begint om 19:45.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *