Business club Vitesse bijeenkomst Watergoed

Op 21 juli jl. was de BC Vitesse te gast bij evenementen locatie Watergoed te Valburg. Hier was een programma met activiteiten voor jong en oud uitgezet. inclusief zeephelling, Nadat Mark Janssen sales manager Vitesse ons welkom had geheten was het woord aan Jet Jansen Marketing en Communicatie Watergoed. Ondanks het geringe aantal deelnemers (door ons wel bekende Covid-19 regels) was het mede voor de kinderen en ouders een geweldige middag met prachtig weer. Hierdoor werd de zwemkleding regelmatig nat gemaakt.

Wijngoed Mariëndaal

Op uitnodiging van de businessclub Vitesse Arnhem hebben wij een bezoek gebracht aan de wijngaard van Wijngoed Mariëndaal. Deze locatie tussen Arnhem en Oosterbeek op een heuvelrug in het landgoed Mariëndaal is een mooi stukje natuur waar de wijnranken rustig kunnen rijpen (alleen witte wijn omdat ons Nederlands klimaat niet genoeg zon heeft om rode wijn klaar te stomen voor consumptie). Er staan al ongeveer 5000 wijnranken aan de noord kant van de Utrechtseweg de bedoeling is dat er binnen twee jaar ook aan de overkant hetzelfde aantal geplant gaan worden. Tijdens deze rondleiding mochten wij de wijn de proeven van deze wijngaard van Nederlandse bodem. die trouwens verkocht wordt bij een van onze logeleden van in den Hertog wijnhandel Barrique van Peter Lambrechts in de Pauwstraat 9 te Arnhem. Tot zover dit verslag en jullie moeten allemaal de groeten hebben van Arie de Groot waar ik afgelopen zondag geweest ben. Zodra het kan gaat hij genieten van de wijn (0%) en de bonbons.

Businessclub bijeenkomst Vitesse Landgoed Westerbouwing

Afgelopen dinsdag 30 juni 2020 was het dan weer zover, de eerste bijeenkomst van de businessclub Vitesse naar het uitbreken van de Corona pandemie. Een kleine groep van een man/vrouw of 20 die zich hadden verzameld in het Landgoed Westerbouwing waar wij een lunch aangeboden kregen door Vitesse Arnhem. Allereerst vertelde Sietze Braam dat door het teruglopen van de feesten en evenementen in de westerbouwing besloten is om deze locatie (met een prachtig uitzicht en terras zie foto) open gaat voor lunch en diner, zowel op afspraak en zonder afspraak. Hiernaar kreeg iedere aanwezige de kans om zijn of haar bedrijf en persoon voor te stellen. Het was een geslaagde bijeenkomst en we hopen elkaar op deze manier weer meer te zien en werk te gunnen.

Zitten we weer in een dip of is het een groot gat?

De vloek van Vitesse – PSV werd door de VAR in stand gehouden maar heel Nederland praat er over dus daar moeten we mee stoppen of we moeten een goede bril cadeau doen aan onze arbiters zowel op het veld als in Zeist. Nu naar PEC Zwolle – Vitesse we zagen weer een Vitesse die achteruit ging lopen en zich liet door persoonlijke fouten overrompelen door de Zwollenaren. Neem van mij aan, dat we nog heel van dit soort wedstrijden krijgen want alle degradatie kandidaten zullen zich met hand en tand verdedigen. En zullen vechten tot de laatste minuut, nu maar hopen dat onze jongens dit ook een keer gaan doen en gaan voor de laatste minuut. Aanstaande zaterdag komt er weer zo’n ploeg op bezoek in Arnhem Fc Twente. Mannen die gaan weer tot het gaatje en wij toch ook? Ramona en ik zullen jullie weer verwelkomen in onze In Den Hertog met een speciaal welkom van onze nieuwe lid in onze loge Transportbedrijf Riksen Arnhem. Dit bedrijf zal zich laten vertegenwoordigen in loge door Richard van Manen. Welkom Richard en tot aanstaande zaterdag de wedstrijd begint om 19:45.

Kwartfinale KNVB beker en de “heropstanding”.

Na een teleurstellende kwartfinale tegen Ajax Amsterdam, waar ik maar een half uur echt voetbal gezien heb en waar de scheidsrechter van dienst een hoofdrol opeiste. Was het afgelopen zondag tijd voor Vitesse – Heerenveen. Gelukkig ging het in deze wedstrijd op en neer en was het een zeer vermakelijk wedstrijd, alhoewel ik dacht naar de 2-2 “daar gaan we weer”. Het eindresultaat mag er wezen 4-2 en staan we stevig op de zesde plaats in de Nederlandse competitie. De blinde pool is gewonnen door Niek die op uitnodiging van PHB de Combi in onze loge was. Proficiat Niek en hopelijk snel tot weerzien. Aanstaande zondag staat Vitesse -PSV op het program. De wedstrijd start om 14:30 een beetje vreemde timing want de jaarlijkse carnavalsoptocht in Arnhem start om 13:11 dus ik moet verstek laten gaan maar Ramona zal jullie van harte welkom heten.

Vitesse FC Emmen

Voordat ik wat ga schrijven over de wedstrijd wil ik even stil staan bij het succesvolle weekend van Succesparken in Hambachtal. De businessclub van Vitesse was uitgenodigd door Succesparken, we werden om 14:00 verwacht op papendal. Aldaar stond de bus van oranje team klaar om ons te brengen naar het Park Hambachtal. In deze idyllische omgeving hebben wij een tal van activiteiten ondernomen, zoals een rondleiding in een oude kopermijn. Mede door de inzet van Toon en Hein Maasmans hebben wij een heerlijk weekend gehad die in tot de puntjes verzorgd was bravo Toon en Hein en Succesparken natuurlijk voor jullie gastvrijheid. Nu terug naar afgelopen zondag, de eerste helft zag er hoopgevend uit veel kansen en een mooie goal van Brain Linssen. De tweede helft was mede door druk en instelling van FC Emmen minder goed. Wat ik niet begrijp is dit toch waar onze trainer Edward Sturing voor staat inzet en beleving, die zag ik in de tweede helft niet. We zullen maar zeggen dat dit nog tot het proces hoort. De blinde pool werd zondag gewonnen door Bob van Londen van harte kerel. Op naar de volgende thuiswedstrijd de kwart finale van de KNVB beker tegen Ajax. Ik ga er van uit dat dit weer een spektakel wordt waar wij wel 90 minuten inzet en beleving te zien krijgen in ons mooie Gelredome te Arnhem en onze gezellige loge In Den Hertog. Groeten Ramona en Fred

Laatste wedstrijd 2019

Laatste wedstrijd van het jaar 2019 en de laatste wedstrijd van de interim coach Oostingh. Mijn complimenten voor deze coach die toch al snel de rust terug bracht in het team en hieruit komen dan automatisch ook de resultaten. Wie zal de nieuwe trainer worden van ons Vitesse het team reist 2 januari 2020 af naar Portugal, dit lijkt ver weg maar dat is volgende week. De laatste wedstrijd was een klinkende overwinning wel is waar tegen een zeer zwak VVV Venlo maar toch. Wij hebben de wedstrijd gevolgd vanuit een zeer goed gevulde loge in den Hertog. De blinde pool is gewonnen door Roland van Essen van Cevesin die een paar dagen weg gaat met zijn vrouw naar Duitsland dus dat wordt veel schnitzels eten denk ik, Proficiat. Vitesse start weer op 18 januari met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard,. Op zondag 26 januari 12:15 is de eerste thuiswedstrijd tegen Emmen dus zet hem al vast in de agenda. Rest nog om jullie fijne kerstdagen en een goed uiteinde van 2019 te wensen en tot 2020 op naar een succesvol jaar zowel zakelijk als sportief. Tot volgend jaar Ramona en Fred

Businessclub Vitesse bijeenkomst

Het was gisteren dinsdag 10 december weer tijd voor een gezellige kerstbijeenkomst van de businessclub Vitesse bij de Boerderij Sonsbeek. Zoals we gewend zijn was het weer top geregeld en zeer gezellig . Het was een zeer goed bezochte bijeenkomst en ik wil ook Tobias en en zijn personeel ook hartelijk bedanken voor de gastvrijheid.

Een winstpunt

Na 5 verliespartijen en het vertrek van Slutsky hadden we er weer zin. Zondag 8 december 12:15 (wel vroeg ongeveer 12 uur geleden waren er nog 30.000 mensen in het Gelredome voor het Megapriaten festival waar het ook in onze loge erg gezellig was) Vitesse Feyenoord laten we beginnen. 90 minuten verder waren we net zover als toen we begonnen 0-0 . Maar we hebben een punt er zit een stijgende lijn ik heb in de eerste helft meer aanvallen van onze jongens gezien dan in de laatste 5 wedstrijden. Dus er zit een stijgende lijn daar houden we ons aan vast. De hand van de Interim trainer Oostingh was zichtbaar, hij heeft nog 3 wedstrijden om zich te gelden als hoofdtrainer. Wie wordt de nieuwe trainer er zijn al een aantal namen in de wandelgangen gevallen maar we wachten af dat is iets voor 2020. Het was een gezellige drukte in onze loge In Den Hertog, Peter Hermans zorgde voor de muzikale omlijsting tijdens de rust en naar de wedstrijd dus de sfeer zat er goed in. Omdat het druk was in de loge waren er twee blinde poolen de winnaars van deze middag waren Erik van Eldik en Remaldo Kupers proficiat. Er zijn nog twee thuiswedstrijden in 2019 dinsdagavond 17 december bekerwedstrijd tegen de amateurs van Odin en zondag 22 december om 16:45 komt VVV Venlo op bezoek in ons Gelredome Tot dan

Saai Voetbal

Het is al weer enige tijd geleden dat Vitesse een thuiswedstrijd gespeeld heeft maar naar de laatste thuiswedstrijd tegen FC Groningen was ik en de gehele loge/stadion teleurgesteld. Wat een saai voetbal en dan nog de derde keer op rij verloren pfffff. Maar nadat ik gisteravond de beste voetballers van ons land heb zien voetballen dacht ik pfffff. Nu op zondagmorgen moet ik in een keer denken aan het laatste interview van onze Brain Linsen. Met een strekking van: we kunnen niet altijd mooi voetballen en resultaten halen die de supporters graag willen maar we kunnen wel ons best doen met het materiaal wat we hebben. En als ik dan weer terug denk aan zaterdagavond maar we het beste wat Nederland te bieden heeft op het voetbal gebied op het veld staat denk ik, dat we het in Arnhem nog helemaal niet slecht doen. We staan op 5e plek van de eredivisie en ja we hebben drie keer achter elkaar verloren en ja we spelen niet al te leuk voetbal maar we zijn wel trots op ons clubje. Net zoals we trots zijn op ons Arnhem. Ik heb het volle vertrouwen er in dat na deze korte interland pauze (waar 6 van onze Vitesse mannen als internationals op geroepen zijn om te spelen voor hun land) Vitesse er weer zal staan en dat we bij de volgende thuiswedstrijd op 8 december tegen Feyenoord weer vol trots er zitten en onze club zullen helpen aan een overwinning. Afgelopen woensdag hebben we met de businessclub Vitesse de jaarlijkse vergadering weer gehad, fijn om te zien dat ook de businessclub groeiende is. Rest mij nog een ding, tot 8 december in onze loge tot dan Ramona en Fred