Wijngoed Mariëndaal

Op uitnodiging van de businessclub Vitesse Arnhem hebben wij een bezoek gebracht aan de wijngaard van Wijngoed Mariëndaal. Deze locatie tussen Arnhem en Oosterbeek op een heuvelrug in het landgoed Mariëndaal is een mooi stukje natuur waar de wijnranken rustig kunnen rijpen (alleen witte wijn omdat ons Nederlands klimaat niet genoeg zon heeft om rode wijn klaar te stomen voor consumptie). Er staan al ongeveer 5000 wijnranken aan de noord kant van de Utrechtseweg de bedoeling is dat er binnen twee jaar ook aan de overkant hetzelfde aantal geplant gaan worden. Tijdens deze rondleiding mochten wij de wijn de proeven van deze wijngaard van Nederlandse bodem. die trouwens verkocht wordt bij een van onze logeleden van in den Hertog wijnhandel Barrique van Peter Lambrechts in de Pauwstraat 9 te Arnhem. Tot zover dit verslag en jullie moeten allemaal de groeten hebben van Arie de Groot waar ik afgelopen zondag geweest ben. Zodra het kan gaat hij genieten van de wijn (0%) en de bonbons.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *