Vitesse FC Emmen

Voordat ik wat ga schrijven over de wedstrijd wil ik even stil staan bij het succesvolle weekend van Succesparken in Hambachtal. De businessclub van Vitesse was uitgenodigd door Succesparken, we werden om 14:00 verwacht op papendal. Aldaar stond de bus van oranje team klaar om ons te brengen naar het Park Hambachtal. In deze idyllische omgeving hebben wij een tal van activiteiten ondernomen, zoals een rondleiding in een oude kopermijn. Mede door de inzet van Toon en Hein Maasmans hebben wij een heerlijk weekend gehad die in tot de puntjes verzorgd was bravo Toon en Hein en Succesparken natuurlijk voor jullie gastvrijheid. Nu terug naar afgelopen zondag, de eerste helft zag er hoopgevend uit veel kansen en een mooie goal van Brain Linssen. De tweede helft was mede door druk en instelling van FC Emmen minder goed. Wat ik niet begrijp is dit toch waar onze trainer Edward Sturing voor staat inzet en beleving, die zag ik in de tweede helft niet. We zullen maar zeggen dat dit nog tot het proces hoort. De blinde pool werd zondag gewonnen door Bob van Londen van harte kerel. Op naar de volgende thuiswedstrijd de kwart finale van de KNVB beker tegen Ajax. Ik ga er van uit dat dit weer een spektakel wordt waar wij wel 90 minuten inzet en beleving te zien krijgen in ons mooie Gelredome te Arnhem en onze gezellige loge In Den Hertog. Groeten Ramona en Fred