Kwartfinale KNVB beker en de “heropstanding”.

Na een teleurstellende kwartfinale tegen Ajax Amsterdam, waar ik maar een half uur echt voetbal gezien heb en waar de scheidsrechter van dienst een hoofdrol opeiste. Was het afgelopen zondag tijd voor Vitesse – Heerenveen. Gelukkig ging het in deze wedstrijd op en neer en was het een zeer vermakelijk wedstrijd, alhoewel ik dacht naar de 2-2 “daar gaan we weer”. Het eindresultaat mag er wezen 4-2 en staan we stevig op de zesde plaats in de Nederlandse competitie. De blinde pool is gewonnen door Niek die op uitnodiging van PHB de Combi in onze loge was. Proficiat Niek en hopelijk snel tot weerzien. Aanstaande zondag staat Vitesse -PSV op het program. De wedstrijd start om 14:30 een beetje vreemde timing want de jaarlijkse carnavalsoptocht in Arnhem start om 13:11 dus ik moet verstek laten gaan maar Ramona zal jullie van harte welkom heten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *