Laatste wedstrijd 2019

Laatste wedstrijd van het jaar 2019 en de laatste wedstrijd van de interim coach Oostingh. Mijn complimenten voor deze coach die toch al snel de rust terug bracht in het team en hieruit komen dan automatisch ook de resultaten. Wie zal de nieuwe trainer worden van ons Vitesse het team reist 2 januari 2020 af naar Portugal, dit lijkt ver weg maar dat is volgende week. De laatste wedstrijd was een klinkende overwinning wel is waar tegen een zeer zwak VVV Venlo maar toch. Wij hebben de wedstrijd gevolgd vanuit een zeer goed gevulde loge in den Hertog. De blinde pool is gewonnen door Roland van Essen van Cevesin die een paar dagen weg gaat met zijn vrouw naar Duitsland dus dat wordt veel schnitzels eten denk ik, Proficiat. Vitesse start weer op 18 januari met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard,. Op zondag 26 januari 12:15 is de eerste thuiswedstrijd tegen Emmen dus zet hem al vast in de agenda. Rest nog om jullie fijne kerstdagen en een goed uiteinde van 2019 te wensen en tot 2020 op naar een succesvol jaar zowel zakelijk als sportief. Tot volgend jaar Ramona en Fred

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *