RegioBank S-Fin & Myburg

Afgelopen vrijdag waren Ramona en ik uitgenodigd bij Moninca Soumokil mede loge eigenaar en mede eigenaar van RegioBank S-Fin & Myburg gevestigd te Zevenaar. In het bedrijf van Moninca is het gebruikelijk dat er maandelijks een borrel geregeld wordt voor het personeel en andere relaties. In hun bedrijfspand is er een kroeg ingericht (zie foto) waar het goed vertoeven is. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben wij hier erg van genoten en konden wij kennis maken met het bedrijf en het personeel. Ik zeg: erg de moeite waard. Moninca erg bedankt voor de uitnodiging en de gastvrijheid top geregeld en tot snel in onze loge In Den Hertog.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *