Businessclub Vitesse bijeenkomst Watergoed

Afgelopen 5 juni was de laatste bijeenkomst van het seizoen 2018/2019. Deze bijeenkomst werd gehouden op Watergoed te Valburg, wat een prachtige locatie is daar neergezet door Joost en zijn medewerkers. Wij werden ontvangen met een glaasje bubbels met alcohol of zonder. Bij aankomst op grote terras werd al snel duidelijk dat er aan ons niets zal ontbreken deze avond. Naar een toespraak van de gastvrouw Jet Janssen werd er medegedeeld dat er een tal van activiteiten mogelijk waren, daar werd ook gretig gebruik van gemaakt door de bezoekers. Een grote pluim voor de gastvrijheid en het heerlijke eten en drinken Proficiat Joost. Voor meer info www.watergoed.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *