Ook een overwinning met een gelukje is drie punten waard.

Het was van beide kanten geen hoogwaardig voetbal show maar zowel Utrecht als Vitesse konden het verschil niet maken, daar zorgde de keeper Maarten Paes van Utrecht met een klassieke blunder voor. Drie punten in de tas dat was de zaterdagavond maar het weekend stond helemaal in het teken van de loge in den Hertog. We gingen afgelopen zondag met onze logeleden en partners een hapje eten en borrelen bij Xin Fusion. Zoals we gewend zijn het was weer erg gezellig en onder het genot van een hapje en drankje van William en zijn echtgenote vloog de avond voorbij. De volgende thuiswedstrijd is pas zaterdag 26 oktober om 19:45 tegen Ado Den Haag, we heten jullie dan weer van harte welkom in den Hertog tot dan Ramona en Fred

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *