Vitesse FC Den Haag een en al treurnis Vitesse De Graafschap moeiteloos.

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd al binnen zes minuten beslist de stand 0-2 voor Den Haag en Vitesse was niet bij machte om daar ook maar enigszins iets in te veranderen. We zullen het maar op de stapel machteloosheid gooien. Direct naar wedstrijd was het weer koppen omhoog, aanstaande dinsdag staat De Graafschap 1e ronde beker op het program. Onze loge In Den Hertog was goed gevuld maar de teleurstelling was groot naar de wedstrijd door het verlies, we konden bij winst de tweede plaats op de ranglijst in nemen. Maar ja. Paul van der Pol ging er met de pot van door, Paul van harte doe er wat leuks mee. Op naar dinsdagavond 18:30 buiten een aantal gasten van Cevesin en Sonja banketbakkerij Doesburg was de loge ook gevuld door het elftal onder 15 en begeleiders van VV Dieren, het elftal waar de zoon van Sjors Samelink van PHB de Combi in speelt. De boys heb ik persoonlijk verwelkomt voor het Gelredome en hun een aantal feiten en regels verteld omtrent het bezoek. Hiernaar vervolgde wij onze weg naar onze loge In Den Hertog, daar aangekomen hebben de boys een poule ingevuld met ruststand en de eindstand de inzet was een wedstrijdbal met handtekeningen van de selectie van Vitesse Arnhem. Bij het eindsignaal wat trouwens een hele makkelijke avond was voor onze jongens, waarbij de de Graafschap niets in te brengen had stond het 2-0. Pelle van het elftal van vv Dieren had de bal binnen, proficiat Pelle. Allen jammer dat hij voor de wedstrijd een Graafschap aanhanger was, misschien dat deze avond hem aan het denken heeft gezet. Mensen bedankt voor alle gezelligheid en tot Vrijdag 8 november dan begint de wedstrijd om 20:00 en zijn jullie vanaf 19:30 van harte welkom Ramona en Fred.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *