Saai Voetbal

Het is al weer enige tijd geleden dat Vitesse een thuiswedstrijd gespeeld heeft maar naar de laatste thuiswedstrijd tegen FC Groningen was ik en de gehele loge/stadion teleurgesteld. Wat een saai voetbal en dan nog de derde keer op rij verloren pfffff. Maar nadat ik gisteravond de beste voetballers van ons land heb zien voetballen dacht ik pfffff. Nu op zondagmorgen moet ik in een keer denken aan het laatste interview van onze Brain Linsen. Met een strekking van: we kunnen niet altijd mooi voetballen en resultaten halen die de supporters graag willen maar we kunnen wel ons best doen met het materiaal wat we hebben. En als ik dan weer terug denk aan zaterdagavond maar we het beste wat Nederland te bieden heeft op het voetbal gebied op het veld staat denk ik, dat we het in Arnhem nog helemaal niet slecht doen. We staan op 5e plek van de eredivisie en ja we hebben drie keer achter elkaar verloren en ja we spelen niet al te leuk voetbal maar we zijn wel trots op ons clubje. Net zoals we trots zijn op ons Arnhem. Ik heb het volle vertrouwen er in dat na deze korte interland pauze (waar 6 van onze Vitesse mannen als internationals op geroepen zijn om te spelen voor hun land) Vitesse er weer zal staan en dat we bij de volgende thuiswedstrijd op 8 december tegen Feyenoord weer vol trots er zitten en onze club zullen helpen aan een overwinning. Afgelopen woensdag hebben we met de businessclub Vitesse de jaarlijkse vergadering weer gehad, fijn om te zien dat ook de businessclub groeiende is. Rest mij nog een ding, tot 8 december in onze loge tot dan Ramona en Fred

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *