De kop is er af!

De kop is er af het eerste punt is binnen en wel tegen de regerend landskampioen Ajax. In onze loge in den hertog zaten we met 26 fans van Vitesse en Ajax naar een zeer spannende en leuke wedstrijd te kijken. We kwamen tot de conclusie dat het een terechte uitslag was. Goed om te zien dat onze Ernemse jongens weer hun mannetje staan in het seizoen 2019/2020. Natuurlijk hadden we ook weer een blinde pool die deze keer gewonnen werd door een van onze gasten Niel Helle (rechts op de foto) uit Zutphen proficiat en het was leuk dat jullie er waren en dat we elkaar naar lange tijd weer te spreken en te proosten. Op de valreep mochten wij nog een lid in onze loge verwelkomen Brienen Brienissen van Brienissen Groen het gevestigd in Opheusden in de Betuwe, zij houden zich bezig met het kweken van bomen en het plaatsen van bomen in alle maten en kleuren. Top dat jullie er bij zijn. kortom het wordt steeds gezelliger in onze loge in den hertog. De volgende wedstrijd thuis in het Gelredome is Vrijdag 16 augustus om 20:00 en verwelkomen Ramona en ik jullie weer in onze loge tot dan.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *